Regulament Campanie “Premiaza-ma Valrom!” - 2023

  I. ORGANIZATOR

  1. Organizatorul campaniei promoționale „Premiaza-ma Valrom!” denumita in continuare (“Campania”) este Valrom Industrie SRL, cu sediul in București, B-dul Preciziei, nr. 28, sector 6, înregistrată sub Cod Unic de Înregistrare nr. 8529679, atribut fiscal RO (denumita in continuare “Valrom” sau „Organizatorul”).

  2. Campania este organizata pe baza prezentului regulament oficial (denumit in continuare „Regulamentul”) care este obligatoriu pentru toți Participanții.

  3. Participarea la Campanie implica acceptarea de către Participanți a prevederilor prezentului Regulament precum si obligativitatea respectării integrale a acestora. Prin participarea la prezenta Campanie, participanții vor fi considerați a fi citit, înțeles si acceptat integral prevederile prezentului Regulament.


  II. LOCUL DESFASURARII CAMPANIEI

  1. Campania se desfășoară pe întreg teritoriul României prin intermediul Distribuitorilor parteneri Valrom.


  III. DURATA CAMPANIEI

  1. Campania se desfășoară de la 1 Iulie 2022 pana la 31 Decembrie 2023, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

  2. Durata campaniei se poate prelungi printr-un Act Aditional la prezentul Regulament, cu minim 10 de zile in prealabil de expirarea acesteia.

  3. Premiile pentru aceasta campanie se pot revendica dupa atingerea pragului alocat fiecarui premiu, dar nu mai devreme de 30 de zile de la incarcarea primei facturi de achizitie si in termen de pana la maximum 60 de zile de la inchieierea Campaniei, pana cel mai tarziu la data de 01.03.2024

  1.5 La prezenta campanie promoționala NU pot participa: angajații Valrom Industrie SRL, rudele de gradul I sau soțul/soția acestora, Distribuitorii Valrom sau persoanele fizice angajate ale entităților partenere implicate in aceasta promoție.


  2. MECANISMUL CAMPANIEI SI DE ACORDARE A PREMIILOR

  2.1 Toți participanții care îndeplinesc cumulativ condițiile de eligibilitate conform Cap IV, art.1.1, 1.2, 1.3 sunt înscriși in Campanie.

  2.2 In cadrul Campaniei se vor acumula puncte in functie de valoarea fiecarui produs Valrom achizitionat, care face parte din gama de produse mentionate la art. 1.1, puncte care ulterior se pot transforma în premii.

  2.3 Se va acorda cate 1 punct pentru fiecare 100 lei fara TVA achizitionati in produsele din Campanie mentionate la art. 1.1, punctele alocandu-se pentru fiecare leu achizitionat.

  De exemplu:
       - La o achizitie de 70 de lei (fara TVA) se vor acumula 0.7 puncte;
       - La o achizitie de 150 de lei (fara TVA) se vor acumula 1.5 puncte.


  2.4 Valoarea produselor Valrom, care se vor regasi pe facturile fiscale incarcate de catre participanti pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro, va contribui la acumularea si atingerea pragurilor de puncte corespunzatoare premiilor oferite in Campanie (conform pragului de puncte pentru fiecare premiu, stabilit prin Regulament).

  2.5 La atingerea pragului de puncte corespunzator fiecarui premiu oferit in Campanie, participantul isi poate revendica premiul direct din contul sau deschis pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro. Toate premiile care se incadreaza in limita punctajului acumulat pot fi solicitate in termen de maximum 60 de zile de la inchieierea Campaniei, data stabilita si mentionata prin Regulament.

  2.6 Alocarea punctelor se va face in termen de maxim 30 de zile de la incarcarea fiecarei facturi pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro. Organizatorul va verifica fiecare factura incarcata pe site-ul Campaniei si ii va atribui un numar de puncte, corespunzator cu valoarea in LEI a produselor Valrom participante in Campanie, valoarea care apare pe factura urcata pe site-ul Campaniei. Se vor accepta doar facturile cu data de emitere din perioada Campaniei si incarcate pe site in termen de maxim 30 de zile de la data de emitere. Site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro ramane activ pentru incarcarea facturilor inca 30 de zile dupa data de inchidere a Campaiei. Nu se accepta cumularea de puncte de pe nume de societati diferite.

  2.7 Punctele acumulate pot fi transformate in premii cu valoarea aferenta numărului de puncte acumulate, conform art. 2.3. Odata cu revendicarea unui premiu, punctele alocate acestuia vor fi scazute din totalul de puncte acumulat de catre participant pana in momentul respectiv.


  IV. DESCRIEREA CAMPANIEI SI CONDITII DE PARTICIPARE

  1. PARTICIPANTI SI CONDITII DE ELIGIBILITATE

  1.1 La acesta Campanie pot participa doar persoane juridice (SRL, PFA), cu sediul social In Romania, care isi fac achizitiile de la Distribuitorii care comercializeaza produse Valrom, din gamele:

 • AquaClean - sistem de epurare ape uzate (fose septice si statii de epurare max 20LE, separatoare de grasimi sau hidrocarburi - debit max 20 l/s);
 • AquaPUR - sistem de filtrare si tratare apa;
 • EasyFONO - sistem de canalizare interioara fonoabsorbanta;
 • PexKIT - sistem de incalzire prin pardoseala sau prin radiatoare;
 • RandomKIT - sistem de tevi și fitinguri din PP-R pentru incalzire si instalatii de apa calda/rece;
 • StockKIT - sistem de stocare a lichidelor.
 • 1.2 Inregistrarea in Campanie se va face prin completarea formularului de inregistrare si crearea unui cont de utilizator pe site-ul dedicat Campaniei: premiaza-ma.valrom.ro. Prin completarea formularului de inregistrare in Campanie, participantii sunt de acord cu prelucrarea datelor lor cu caracter personal (in conformitate cu GDPR) si cu toate conditiile prevazute in Regulament.

  1.3 Premiile se acorda de către Organizator doar participantilor care si-au creat cont de utilizator si au incarcat pe site-ul dedicat Campaniei, premiaza-ma.valrom.ro, facturile de achizitie a produselor Valrom aflate in Campanie.

  Facturile incarcate pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro trebuie sa aiba lizibile urmatoarele date:

  - numele societatii care a emis factura (Distribuitor Valrom);
  - numele societatii care a achizitionat produsele Valrom (Instalatorul / clientul Distribuitorului Valrom). Factura trebuie sa fie emisa pe numele societatii inregistrate de catre participant (persoana juridica, SRL/PFA), in contul sau de utilizator deschis pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro;
  - codul fiscal al societatii care a achizitionat produsele Valrom;
  - data emiterii facturii - data de emitere trebuie sa fie din perioada Campaniei;
  - codul sau descrierea produselor Valrom achizitionate;
  - valoarea produselor Valrom achizitionate.

  1.4 Scopul acestei campanii este de a promova produsele si compania Valrom către Instalatori - clienții Distribuitorilor Valrom.

  2.8 Participantul la Campanie își poate verifica constant numărul de puncte in contul sau de pe site-ul Campaniei la adresa: premiaza-ma.valrom.ro. Participantul la campanie are posibilitatea de a-si alege un premiu in limita punctajului acumulat in orice moment sau poate opta pentru acumularea de puncte.

  2.9 Existenta sau apariția pana la data transferului Premiului către Participant a oricărei cauze ce împiedica dreptul acestuia de a beneficia de Premiu nu va crea nicio obligație de compensare, despăgubire sau de alta natura in sarcina Organizatorului.


  3. PREMII

  3.1 Numarului de puncte alocat pe fiecare premiu si descrierea detaliata a premiilor Campaniei este disponibila pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro si in toate materialele de promovare ale Campaniei din mediul online si din magazinele Distribuitorilor Valrom (postere, pliante, bannere etc).

  3.2 Premiile sunt din randul echipamentelor de lucru (salopete, genti pentru scule, truse de sudura, rulete, etc), produse Valrom, dar si produse pentru hobby/timp liber (gratar, mobilier de gradina, masina electrica de gaurit, robot de bucatarie, bicicleta, trotineta electrica etc) si marele premiu (o masina Dacia, model Jogger Comfort ECO-G 100 (7 locuri))

  3.3 Pentru livrarea premiilor (cu exceptia marelui premiu) va fi valabila adresa de livrare indicata de catre fiecare utilizator in contul sau, deschis pe site-ul Campaniei premiaza-ma.valrom.ro. Orice solicitare speciala privind ridicarea sau livrarea premiilor trebuie comunicata odata cu revendicarea premiului, in sectiunea “Note”, din contul utilizatorului.

  3.4 Premiile Campaniei vor fi expediate de catre Organizator si se vor aloca in baza unui proces verbal de predare primire încheiat intre Valrom si participantii la Campanie.

  3.5 Premiile din cadrul Campaniei nu pot fi scoase la vânzare. Acestea sunt oferite cu titlu gratuit de către Organizator participantilor la Campanie, care cumpăra produse Valrom si indeplinesc cumulativ conditiile prevazute in Regulament.

  3.6 Organizatorul isi rezerva dreptul:
  - de a integra si modifica premiile in timpul Campaniei cu alternative de valoare egala sau mai mare;
  - de a respinge facturile care nu sunt lizibile sau considerate neconforme;
  - de a efectua in orice moment toate verificarile referitoare la participarea corecta a solicitantului, verificand achizitia efectiva a produselor in promotie și autenticitatea facturii.

  In cazul oricarei nereguli constatata, premiul nu va putea fi acordat.

  3.7 Aceasta Campanie cu premii nu se cumuleaza cu alte promotii Valrom aflate în desfasurare.